Corporate

identity

Este foarte important ca reprezentanții sau chiar tot personalul unei companii să promoveze logo-ul sau sloganul comercial al firmei. În special în cadrul evenimentelor care presupun contactul direct cu clienții sau cu potențialii clienți, evenimente precum târguri și expoziții, sau în cadrul activității curente/cotidiene a distribuitorilor de produse sau servicii.

Noi vă oferim cămăși de calitate superioară Transtex-Clasic , Transtex-Select sau Transtex -Slim  pe care le putem personaliza în funcție de nevoile dumneavoastră cu numele sau sigla firmei, așa cum puteți vedea în imaginile alăturate. Produsele noastre sunt de înaltă calitate, garantate prin controlul calitativ riguros realizat la standarde internaționale.

Personalizarea se face prin brodare, nu prin imprimare, pentru a asigura durabilitatea acesteia. Vă stăm la dispoziție cu sfaturi referitoarea la proiectarea și realizarea cămăsilor dumneavoastră personalizate, precum și pentru a clarifica orice nelămurire.

Contactați-ne la comenzi@transtex.ro pentru a crea împreună o imagine care să scoată în evidență echipa dumneavoastră intr-un mod deosebit!

Putem aplica broderiile și pe alte suporturi textile, de exemplu: bluze, banderole, stegulețe, etc.