Despre

noi

Societatea comerciala TRANSTEX  S.R.L. s-a constituit la data de 03.12.1991 prin asocierea dintre S.C. SIBAC S.A. Sighisoara – persoana juridica romana – si Dl. Knobel  Jurgen, cetatean german, punandu-se bazele unei societati cu raspundere limitata, cu participare de capital strain.

In anul 1993 societatea a hotarat sa-si amplifice activitatea de productie prin montarea unor linii tehnologice de confectii imbracaminte (camasi si bluze).

In anul 1994, cei doi asociati au hotarat de comun acord transferul spatiilor cu titlu de aport in natura catre S.C. TRANSTEX  S.R.L. si majorarea corespunzatoare a capitalului social. Pentru mentinerea cotei de participare egale (50/50), Dl. Knobel Jurgen a pus la dispozitie utilaje tehnologice si echipamente aport in natura si numerar.

In anul 1999, asociatul S.C. SIBAC S.A. a iesit din societate. In locul acestuia au intrat asociatii Iuliana Leonte si Ioan Schubert, astfel incat TRANSTEX SRL are acum trei asociati persoane fizice.  Cei trei asociati reprezinta si conducerea organizatiei.

Astazi suntem lideri in fabricarea de camasi, nu numai in Romania.

STRUCTURA:

Sectoarele de confectii au fost dotate in ultimii ani cu utilaje moderne in proportie de 99%: masini de cusut JUKI, mese de calcat COVEMAT, etc.

Societatea dispune de un portofoliu permanent de comenzi, gratie contractelor incheiate cu beneficiari externi deveniti deja traditionali: firme din Germania, Belgia, Italia, Grecia, Anglia, Austria si Elvetia. Comenzile acestor beneficiari depasesc 90% din productia realizata. In tara, societatea desface produse in special in sectorul privat.

Suntem intr-un proces de adaptare continua a calitatii in functie de cerintele pietei, obiectivul fundamental al firmei fiind competitivitatea produselor si serviciilor pe care le ofera.

MAGAZIN DE PREZENTARE

Luni-Vineri 8.00-16.00
Str. Tarnavei Nr. 2
545400 Sighisoara

CONTACT

Tel:  0265 77 22 99
Fax: 0265 77 46 51
Email: office@transtex.ro

Organizare

IULIANA LEONTE

Administrator
leonte@transtex.ro

JURGEN KNOBEL

Administrator
knobel@transtex.ro

IOAN SCHUBERT

Director executiv
schubert@transtex.ro

IBOIKA EDIT ADAM

Sef birou financiar contabil
contab4@transtex.ro

NATALIA MATEI

Sef resurse umane
personal2@transtex.ro

OVIDIU MIHAIL SONERIU

Responsabil vanzari
soneriu@transtex.ro

DANUT PURCARIU

Consilier juridic
jurist@transtex.ro

VIOREL RADU

Sef Administrativ
radu@transtex.ro

IULIANA MOLDOVEANU

Secretariat
office@transtex.ro