Intrebari frecvente

Informatii livrare

Care sunt modalitatile de livrare disponibile?

Momentan livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei. Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).
Costuri livrare – 25 lei cu livrare la domiciliul clientului in 24/48 ore.

Cat dureaza livrarea?

Comenzile primite pana la ora 12:00 ale fiecarei zi lucratoare pleaca in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora pleaca a doua zi lucratoare. Exista cazuri rare, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 48 de ore.

Informatii plata

Plata online cu Card prin PlatiOnline
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru platile cu card bancar prin sistemul Plationline, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca transtex.

Plata ramburs la livrarea produselor
Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comanda si veti plati produsele direct curierului rapid care va face livrarea coletului.

Plata prin transfer bancar
Daca alegeti aceasta optiune va trebui intai sa efectuati plata in contul nostru deschis la BRD, sucursala Sighisoara  IBAN : RO62BRDE270SV06949202700 si apoi sa ne trimiteti copia ordinului de plata prin fax la numarul 0265774651 sau prin email la adresa: vanzari@transtex.ro sau office@transtex.ro
In maxim 3 zile lucratoare de la realizarea comenzii, dupa intrarea banilor in contul nostru veti primi confirmarea platii si a livrarii produsului comandat la adresa de mail indicata.

Este cumpararea cu plata online sigura?

Daca alegeti sa platiti online cu cardurile bancare va trebui sa introduceti pe o pagina securizata urmatoarele date:

– Numele posesorului de card.
– Numarul de card, cele 16 cifre de pe fata cardului.
– Data expirarii cardului.
– Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura).
– Parola 3D secure (daca aveti un card inrolat in sistemul 3D Secure).
Inainte de a da ultimul click verificati datele introduse. Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei.
Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul TRANSTEX.RO, nu se percepe nici un comision suplimentar. Pentru platile cu card bancar prin sistemul Plationline, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca Transtex.
TRANSTEX.RO nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Comenzi si Retur

Care sunt conditiile de retur?

Produsele pot fi returnate intr-un interval de cel mult 14 zile de la data intrarii in posesie numai daca:
– au fost deterioare in timpul transportului
– exista lipsa de satisfactie fata de produs (in caz ca aveti indoiala in privinta originalitatii produselor)

Produsul returnat trebuie sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Pot sa renunt la cumparare?

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Rambursarea nu include taxele de transport.

Acesta clauza se aplica conf. OUG 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.