Termeni şi condiţii

Sectiunea I: Termeni si conditii

TRANSTEX.RO este proprietatea societatii comerciale  TRANSTEX S.R.L., denumita in continuare TRANSTEX.

Utilizarea site-ului TRANSTEX.RO, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor, implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile din prezenta sectiune deoarece acestea reprezinta un contract legal intre utilizator si TRANSTEX . Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul TRANSTEX.RO implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de TRANSTEX , implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

Comunicari electronice Utilizarea site-ului TRANSTEX.RO inclusiv vizitare, cumparare de produse sau trimitere de e-mailuri, implica acceptarea comunicarii in mod electronic. Utilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica, fie prin e-mail, fie prin afisare pe site-ul TRANSTEX.RO . Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.

Politica de confidentialitate. TRANSTEX.RO duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor  respectand confidentialitatea fiecarei persoane care viziteaza siteul nostru. Prelucrarea datele dvs. se face in conformitate cu prevederile legale in vigoare, prin intermediul prezentului site putand fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea de a il contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale cum sunt :nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail.

TRANSTEX.RO va pastra confidentialitatea acestor informatii. Unele informatii solicitate prin intermediul siteului pot face obiectul unei prelucrari de date ce au caracter personal (in conformitate cu prevederile legale in vigoare – Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt in mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.

TRANSTEX.RO nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de catre TRANSTEX in scopul declarat al acestui website, datele fiind necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea si trimiterea comenzii si date necesare pentru reclama, marketing si publicitate si nu vor fi facute publice sau folosite de o terta parte, in scopuri de marketing, fara consimtamantul utilizatorului. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu normele legale in vigoare.

TRANSTEX.RO poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa modifice sau sa innoiasca clauzele de confidentialitate prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Politica de Confidentialitate actualizata.

TRANSTEX.RO  nu transmite datele personale ale clientilor catre terti si se obliga sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzii. TRANSTEX.RO nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti decat in conditiile legii, nu comercializeaza, nu ofera, nu accepta si nu schimba adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

 Copyright Intreg continutul site-ului TRANSTEX.RO incluzand texte, imagini, grafice,, clipuri, script-uri, softuri programe precum si orice alte date, este proprietatea TRANSTEX si/sau a asociatilor, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe site-ul TRANSTEX.RO sau parti din acestea nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin TRANSTEX.RO sau TRANSTEX , intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze TRANSTEX.RO sau TRANSTEX .

Legaturi  Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe TRANSTEX.RO se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive.

Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul TRANSTEX.RO , nu implica faptul ca societatea TRANSTEX este asociata sau afiliata, sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri.

TRANSTEX nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul TRANSTEX.RO , indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Accesul la site. TRANSTEX garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul TRANSTEX.RO si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al TRANSTEX .

De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre TRANSTEX.RO prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Descrierea produselor. TRANSTEX.RO si TRANSTEX incearca sa pastreze acuratetea informatiilor. Totusi, TRANSTEX nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Limitari ale responsabilitatii. Site-ul www.TRANSTEX.RO si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”, fara nici o garantie.

Societatea comerciala TRANSTEX nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

TRANSTEX nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

TRANSTEX nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de TRANSTEX.RO nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii . Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul TRANSTEX.RO si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea TRANSTEX . Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul TRANSTEX.RO , cumparatorul poate solicita conform Legii nr.449/2003 repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre TRANSTEX a defectului reclamat.

Modificari  TRANSTEX isi rezerva dreptul de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului TRANSTEX.RO , politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Utilizatorul TRANSTEX.RO are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre TRANSTEX , va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

SECTIUNEA II: Cum cumpar

1)    Inregistrarea:

Selectati: Persoana fizica / Persoana juridica.
Completati datele de contact/identificare.
Dupa transmiterea acestora veti primi un mesaj pe adresa Dvs de e-mail care trebuie confirmat.
Folosind numele de utilizator si parola, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/actualiza profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

2) Dupa ce ati intrat in Magazinul Online si ati ales produsul dorit puteti opta si pentru varianta rapida de comanda “Quick shop” printr-un click pe imaginea produsului.

– Alegeti marimea.
– Alegeti cantitatea.
– “Adauga in cos”
Daca mai doriti si alte produse repetati pasii anteriori.
Puteti modifica/sterge numarul de produse adaugate in cosul de cumparaturi. Dupa orice modificare efectuata cosului de cumparaturi apasati butonul “Actualizeaza cos”.
Finalizare comanda: apasati butonul “COMANDA”.
Daca sunteti client nou si inca nu v-ati inregistrat, va puteti inregistra.

3) “Trimite comanda”

Dupa urmarea pasilor de mai sus si trimiterea comenzii, veti primi un e-mail cu detaliile acesteia.
Livrare
Livrarea se face pe teritoriul Romaniei, prin curier rapid (Fan Courier). Comenzile primite pana la ora 12:00 ale fiecarei zi lucratoare pleaca in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora pleaca a doua zi lucratoare. Exista cazuri rare, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 48 de ore.
Costuri transport (inclusiv ramburs)- 25 lei cu livrare la domiciliul clientului in 24/48 ore. ?!
Modalitati de plata:
Comanda se poate achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid (ramburs), plata card, sau ordin de plata.

Livrarea comenzilor achitate prin transfer bancar se va realiza prin curier rapid in urmatoarele 2 zile lucratoare de la incasarea banilor.

Taxa de transport se adauga la pretul produsului si este afisata in pagina « Finalizarea comenzii ».

Momentan livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei.
Conditii de returnare
Dupa preluarea coletului va rugam sa verificati continutul acestuia. In cazul in care continutul coletului este incomplet sau produsele sunt deteriorate, va rugam sa contactati serviciul nostru pentru clienti la numarul de telefon 0265772299, 0758 089 416  sau la numarul de fax 0265774651 sau prin email: vanzari @transtex.ro, office@transtex.ro

Potrivit OUG nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, in cazul in care va decideti sa inapoiati anumite produse, care poate nu corespund dorintelor dumneavoastra, puteti sa o faceti in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Costurile de retur vor fi suportate de catre dumneavoastra.
Coletele vor fi preluate de catre noi doar in pachet original, cutie inchisa, cu copie factura si expediate prin Posta sau servicii de curierat.

Pentru a putea fi returnate, produsele cumparate nu trebuie sa fie utilizate si etichetele nu trebuie indepartate. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Pretul de vanzare a produselor va va fi rambursat in cel mult 30 de zile de la renuntare si returnarea produselor.

Cum platesc?

Puteti plati comenzile online prin mai multe metode:

  • Carduri bancare : VISA, Mastercard, Visa Electron/Maestro
  • Ramburs.
  • Transfer bancar.

Plata online cu Card prin PlatiOnline sistemul C-solution
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru platile cu card bancar prin sistemul Plationline, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca transtex.

Plata ramburs la livrarea produselor
Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comanda si veti plati produsele direct curierului rapid care va face livrarea coletului.

Plata prin transfer bancar
Daca alegeti aceasta optiune va trebui intai sa efectuati plata in contul nostru deschis la BRD –Groupe Societe Generale, sucursala  Sighisoara  IBAN : RO62BRDE270SV06949202700 si apoi sa ne trimiteti copia ordinului de plata prin fax la numarul 0265774651 sau prin email la adresa: vanzari@transtex.ro sau office@transtex.ro
In maxim 3 zile lucratoare de la realizarea comenzii, dupa intrarea banilor in contul nostru veti primi confirmarea platii si a livrarii produsului comandat la adresa de mail indicata. Nu exista o suma minima pentru efectuarea comenzilor din magazinul virtual TRANSTEX.

Conditii de returnare

Produsele pot fi returnate intr-un interval de cel mult 14 zile de la data intrarii in posesie numai daca:

– au fost deterioare in timpul transportului

– exista lipsa de satisfactie fata de produs (in caz ca aveti indoiala in privinta originalitatii produselor)

Produsul returnat trebuie sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Renuntarea la cumparare

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Rambursarea nu include taxele de transport.

Acesta clauza se aplica conf. OUG 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

PENTRU INFORMATII SI ASISTENTA NE PUTETI CONTACTA LA:

S.C. TRANSTEX S.R.L.
RO1225486, J26/2031/1991
Str. Tarnavei Nr. 2, Sighisoara
Tel:  0265/772299 (L-V 08:00-16:00)
Email: vanzari@transtex.ro sau office@transtex.ro (timp de raspuns 1 zi lucratoare)

Oferta valabilă în limita stocului disponibil!

TELEFONUL CONSUMATORILOR

          0219551

Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Centru(Brasov)

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Mures 

Adresa: Targu Mures, str. Livezeni nr. 7, cod 540472

Tel.: 0265 254 625
Fax: 0265 255 153
E-mail: reclamatii.mures@opc.ro

Adresa site-ului Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro legatura web http://www.anpc.ro/

Reprezentantii asociatiilor de consumatori nu au drept de control al operatorilor economici, conform art.42 din O.G. nr.21/1992.

Apelarea numarului 0219551 poate fi taxata in functie de tipul de abonament detinut de consumator.